Wie zijn wij.

Evelyn Staessens en Lauranne Claes, drijvende krachten achter VELOR architecten, delen een bewonderenswaardige passie voor esthetiek en authenticiteit. Geworteld in de regio waar ze zelf zijn opgegroeid, hechten ze veel waarde aan rust en grenzeloos genieten.

Met hun jarenlange expertise in het realiseren van exclusieve ééngezinswoningen staat het multidisciplinaire team paraat om jou volledig te begeleiden en ontzorgen van ontwerp tot realisatie.

Creatieve totaalconcepten, uitgepuurd design en het gebruik van warme, duurzame materialen bepalen het dna van hun architectuur- en interieurbureau. Hun exceptionele zin voor detaillering en wooncomfort resulteert steevast in unieke high-end villa’s met een oogstrelend interieurdesign.

Hun gezamelijke liefde voor technologie drijft het bureau naar het toepassen van virtual reality bij het ontwerp tot het implementeren van de meest moderne technieken in uitvoering.

Wat ons uniek maakt.

TOTALE ONTZORGING

Bij het realiseren van jouw unieke thuis is het onze missie om u volledig te ontzorgen. We ontwerpen, nemen het volledige traject in handen en sturen externe partners aan om een vlekkeloos (ver)bouwproces te garanderen.
Van start tot oplevering coördineren en anticiperen we waar nodig. Zo hoeft u zich nergens om te bekommeren. Onze service omvat onder andere werfbezoeken, communicatie met externe partijen & een strikte opvolging van timing en budget.

VOORUITSTREVENDE VIRTUAL REALITY

Met de integratie van virtual reality in ons ontwerpproces onderscheiden we ons van andere bureaus. Waar 2D vaak nog te veel aan de verbeelding overlaat, boort 3D letterlijk een nieuwe dimensie aan. Deze innovatieve manier van ontwerpen tilt de voorafbeleving van uw woningontwerp naar een hoger niveau.
Dankzij het gebruik van een VR-bril krijgt u de kans uw nieuwe thuis vooraf tot in de kleinste hoeken te verkennen.

VASTE PRIJS VOORAF

Dankzij een nauwkeurige voorbereiding aan de hand van gedetailleerde vragenlijsten slagen we erin u vooraf een vast ereloon te garanderen. Op deze manier maken we komaf met pijnlijke en onvoorziene supplementen in de loop van het bouwproces.

Ontdek ons aanbod

Ons team staat voor u klaar.

EVELYN STAESSENS

Ingenieur architect
2016 - Koninklijke Universiteit Leuven

Analytisch
Perfectionistist
Gestructureerd

LAURANNE CLAES

Architect
2015 - Universiteit Antwerpen

Creatief
Ondernemend
Gepassioneerd

ARNE VAN KEER

Interieur architect
2019 - Thomas More Mechelen

Vooruitstrevend
Behulpzaam
Nauwkeurig