Een hartverwarmende thuis

VELOR architecten, architectenbureau in Brasschaat opgericht door bezielers Lauranne Claes en Evelyn Staessens, legt zich toe op de architectuur en het interieur van uw woning met het oog op een gezellig resultaat dat subtiele luxe uitstraalt.

Zowel bij nieuwbouw als renovatie streven we gedurende het hele bouwproces naar een totale ontzorging van u als bouwheer met als resultaat een doordachte woning die de levenskwaliteit van de bewoners zal verbeteren.

“Wij streven naar een hartverwarmende thuis waar u volledig tot rust kunnen komen. Dit doen we door te luisteren naar uw wensen, dromen en verwachtingen. Deze gieten we in een hedendaagse vormgeving en kleden we aan met een warme en gezellige uitstraling. Het is een wisselwerking tussen functionaliteit, schoonheid en het gebruik van doordachte en sfeervolle materialen”

Ieder project wordt met zin voor perfectie, passie, authenticiteit en grondige kennis van zaken ontworpen en gerealiseerd. Tijdens het volledige bouwproces zijn wij jouw vertrouwenspersoon, je partner, je expert. Altijd eerlijk en integer, altijd dichtbij.